WTA Miami: Wozniacki bolje od Serene Williams

WTA Miami 2012: Caroline Wozniacki svladala je Serenu Williams 6-4, 6-4 u posljednjem četvrtfinalnom susretu velikog WTA turnira u Miamiju.

Bio je to četvrti susret ovih teniserki i prva pobjeda Dankinje, koja je realizirala tri od šest break-prilika u meču. Imala je 12 izravnih poena i 13 neforsiranih grešaka. Williams je, svakako, bila puno agresivnija, postigla je 34 winnera, ali i napravila 36 neforsiranih grešaka. Wozniacki je bolje igrala važnije poene. U drugom setu je povela s 5-1, ali se Amerikanka svejedno umalo vratila u meč.

"Serena je velika šampionka, iznimno je poštujem. Od nje sam izgubila sva tri prethodna meča. Stoga mi ova pobjeda jako puno znači. Mislim da sam odigrala jako dobro, zadovoljna sam. Protiv većine teniserki vam set i 5-1 praktički znači da ste dobili meč, ali protiv Serene sam znala da se moram maksimalno boriti do zanjeg poena", zadovoljno je komentirala Wozniacki, kojoj će Ruskinja Marija Šarapova biti suparnica za finale.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.