WTA Miami: Prvi poraz Azarenke u 2012. godini

WTA Miami 2012: Najbolja svjetska teniserka Bjeloruskinja Viktorija Azarenka u četvrtfinalu turnira u Miamiju upisala je prvi poraz u 2012. godini. Dosta lako ju je svladala Francuskinja Marion Bartoli s dva puta po 6-3. 
Premda je Azarenka u njihovih 10 međusobnih mečeva slavila čak u osam navrata Bartoli je silovito ušla u meč dobivši uvodna četiri gema. Azarenka se potom budi i stiže do 5-3, ali više od toga u prvom setu nije išlo.
Drugi je set, pak, furiozno otvorila Bjeloruskinja s 3-1, no potom je Bartoli "spustila roletu", te s maestralnih pet gemova u nizu izborila polufinale. 

"Ključna je bila moja vjera u pobjedu. Imala sam detaljan plan kako moram igrati i sve sam sprovela u djelo. Teško je igrati protiv teniserke koja je u tako sjajnom pobjedničkom nizu jer je puna samopouzdanja, ali ovaj sam put uspjela", izjavila je Bartoli nakon velike pobjede. 

Francuskinja je meč okončala s pozitivnim omjerom winnera i neprisiljenih grešaka 27-25, dok je Azarenku koštalo 30 grešaka, te samo 14 izravnih poena. 

U polufinalu je pred Bartoli još jedan veliki izazov, Poljakinja Agnieszka Radwanska koja je nadigrala Bartoli u svih šest dosadašnjih međusobnih dvoboja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.