WTA Miami: Azarenka nastavlja s pobjedama

WTA Miami 2012: Prva tenisačica svijeta Viktorija Azarenka ostvarila je i svoju 24. pobjedu ove sezone u isto toliko mečeva. Iako njena predstava nije bila pretjerano uvjerljiva, bila je dovoljno dobra za slavlje nad Michaellom Krajicek, nekoć velikom nizozemskom nadom (6:3, 7:5) i plasman u treće kolo Mastersa u Miamiju.

Azarenka je triput gubila svoj servis te je napravila šest dvostrukih pogrešaka. Njezina sreća, međutim, je bila ta što je Krajicek bila još lošija. Svoj servis izgubila je čak šest puta, napravila je 32 neprisiljene pogreške i devet dvostrukih.

Bjeloruskinja je braniteljica naslova u Miamiju, a s ovom pobjedom postavila je najduži pobjednički niz na startu sezone još od 1997. godine kada je Martina Hingis nanizala 37 pobjeda. Steffi Graf u toj rubrici drži rekord s čak 45 pobjeda 1987. godine.

Azarenka će u trećem kolu igrati protiv Heather Watson. Britanska tenisačica s pozivnicom na tri je gema ostavila 27. nositeljicu Lucie Šafarovu (6:2, 6:1).

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.