Đoković: "Nadam se da ću u nastavku turnira biti bolji"

ATP Miami 2012: Novak Đoković je u svompremijernom meču na Floridi savladao Kipranina Markosa Bagdatisa sa dva puta po 6:4,u nadrednom kolu se sastaje sa Viktorom Troickim koji je u tri seta eliminisao Giljerma Garsija-Lopesa.

Poslije meče Đoković je rekao da će prvo s Troickim na golf pa onda na tenis.

"Još ne znam hoćemo li pre toga na partiju golfa, ali ako budemo išli, biće to neizvestan meč. Volim sa Viktorom da se nadmećem u golfu, ali kad je tenis u pitanju nije lako igrati protiv prijatelja. Mada, to može da bude i prednost, jer ako bude teško uvek imate informaciju više", rekao je Đoković.

Đoković je zadovoljan igrom i pobedom na startu Mastersa protiv Bagdatisa.

"Za početak turnira nije loše, mada sam kako se bližio kraj više grešio. Nadam se da ću u nastavku turnira biti bolji", rekao je Đoković posle trijumfa 6:4, 6:4, kojim je napravio prvi korak ka trećoj tituli na terenima Ki Biskejna.

Srpski teniser je dodao da Bagdatis definitivno zaslužuje da bude nosilac i da je realnije da su se sreli u kasnijoj fazi turnira.

"On je kvalitetan igrač, nema sumnje. Odlično servira, veoma je agresivan i verujem da će se vratiti u vrh", zaključio je Đoković.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.