Nadal: "Monte Karlo i Barselona su naredni turniri na kojima ću učestvovati“

ATP Miami 2012: Rafael Nadal se na konfernciji za novinare izvinio svim zbog predaja i objasnio zašto je tek u petak predao meč, pošto ga je koleno "mučilo" i tokom meča sa Congom. 

 „Čekao sam do petka ujutru, jer sam imao veliki broj tretmana u četvrtak. Veoma mi je žao zbog navijača. Žao mi je zbog svih ljudi koji su planiralni da gledaju meč na televiziji...“, rekao je Španac. 

Nadal je objasnio i da je probleme sa kolenom imao i uoči turnira na Indijan Velsu. 

 „Nisam mogao da izađem na teren i slažem svakoga. Probleme sa kolenom sam imao i pre Indijan Velsa. Ipak problem me nije sprečavao da igram sa 100% snage, zato sam i igrao u Indijan Velsu jer sam se dobro osećao fizički. U Majamiju je bilo drugačije“. 
 Španac je u Indijan Velsu poražen u polufinalu od Rodžera Federera, a u Majamiju je predao polufinalni meč Endiju Mariju. 
Nadal je najavio da planira da učestvuje na turnira Master serije 1000 u Monte Karlu i Barseloni.

 „Ove godine sam već igrao u jednom finalu i dva polufinala na veoma teškim turnirima i to su pozitivne stvari. Istina je da protiv Conge nisam igrao dobar tenis, ali moje koleno nije spremno da igram dobar tenis. Tako da generalno, veoma sam srećan skoro sa svim. Moj raspored se neće menjati, Monte Karlo i Barselona su naredni turniri na kojima ću učestvovati“

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.