Ivanišević: " Raonićev tenis me najviše podjeća na moj tenis"

"Volim gledati Milosa Raonica, tenis koji on igra me najviše podjeća na moju igru", rekao je o kanadskom 21-godišnjem tenisaču crnogorskih korijena najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević.

Možda je Raonic, 27. tenisač na ATP ljestvici, razočaran nakon poraza u tri seta od Rogera Federera u 3. kolu ATP Masters 1000 turniru u Indian Wellsu. No, moglo bi ga utješiti što se pohvalno o njemu izrazio Ivanišević, koji ovoga tjedna nastupa na turniru ATP Champions Toura u Stockholmu.

"Raonic je snažan, ima odličan servis, dobro udara loptu i jako dobro se kreće za svoju visinu. Definitivno će biti Top 10 igrač. Morat će češće dolaziti na mrežu, zna to on i sam. Dovoljno je sjetiti se kako je izgubio od Lleytona Hewitta u Australiji za takav zaključak. Nikada nije trebao izgubiti taj meč. No, on je igrač čija je igra najsličnija mojoj i volim ga gledati", rekao je Ivanišević.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.