ATP Mimai: Murray preko Tipsarevića do polufinala

ATP Miami 2012: Andy Murray prevladao je želučane i teniske probleme te postao prvi polufinalist Masters 1000 turnira u Miamiju. 

Njegov protivnik, Janko Tipsarević, uspio ga je zastrašiti te mu oduzeti prvi set (6:4) i servis u drugom, no Škot je u drugom i trećem setu značajno poboljšao igru na oba servisa što je rezultiralo 100-postotnim učinkom na break loptama u drugom setu (3/3) i jednom (ali vrijednom) pretvorenom u break u odlučujućem setu. 

Murray se u međusobnom omjeru s Tipsarevićem odlijepio na 5-3 te upisao svoju 15. pobjedu u sezoni (sa samo tri poraza). Tijekom meča imao je želučane probleme, no kako se kasnije ispostavilo bila je to pretjerana hidracija, Škot je unio previše vode u organizam.

Trostruki finalist Grand Slam turnira sukobit će se u polufinalu s deseterostrukim pobjednikom najvećih turnira i trostrukim finalistom Mastersa u Miamiju, Rafaelom Nadalom.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.