ATP Miami: Najava mečeva Đokovića, Čilića, Troickog i Karlovića

ATP Miami 2012 uživo mečevi: Marin Čilić, Novak Đoković, Viktor Troicki i Ivo Karlović danas igraju svoje mečeve trećeg kola. Ove mečeve Uživo možete prtatiti ovdje.

Marin Čilić od 18:45h u drugom kolu će igrati protiv ruskog tenisača Igora Kunicina, koji je sa 7:6 (8), 7:6 (3) pobijedio domaćeg tenisača s pozivnicom, Jesseja Levinea.

U prethodna dva međusobna susreta Čilić protiv 90. tenisača svijeta, Kunicina, nije izgubio ni set. Bilo je to u Chennaiju 2010. i u Zagrebu na PBZ Indoorsu 2011. godine.

Svoj meč u singlu igra i Viktor Troicki oko 19: 30h u drugom kolu singla sastaje sa Špancem Giljermom Garsijom Lopesom. Do sada su se sastajali 3 puta a Troicki je u sva tri susreta bio bolji.

Ivo Karlović od 23:00 sata igrat će protiv 11. nositelja, Juana Martina Del Potra. Protiv Argentinca Karlović je do sada igrao dva puta i upisao jednu pobjedu. Bilo je to na travi Nottinghama 2007. godine. Del Potro je uzvratio 2011. na Roland Garrosu na zemlji.

Jedan sat posle ponoći, dakle u nedelju ujutru na teren će i svetski broj 1 Novak Đoković koji odbranu titule u Majamiju počinje protiv Kipranina Markosa Bagdatisa.

Đoković je dobio svih prethodnih šest duela sa Kipraninom.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.