ATP Miami: Meč Čilić - Del Potro uživo

ATP Miami 2012 Live: Meč trećeg kola između Marina Čilića i Huan Martin Del Potra na programu je od 23:00 sata a možete ga u direktnom prenosu pogledati ovdje.

Čilić je što se tiće Masters turnira u veoma lošoj formi. Šest mjeseci nije dobio ni jedan meč na Mastersima do pobjede nad Igorom Kunicinom (6:3, 7:6 ) na ovom Masteru u Miamiju.

Del Potro 11. nositelj na turniru polako se vrača onoj staroj formi koju je imao i s kojom je osvojio Grand Slam turnir. On je za plasman u treće kolo pobjedio Ivu Karlovića sa 7:5, 6:4 po setovima.

Del Potro u međusobnim dvobojima s Čilićem vodi 3-2, no posljednji meč dobio je hrvatski tenisač u Montrealu prošlog ljeta ali treba naglasiti da je prošlo ljeto Del Potro kuburio s povredama i nikako nije pronalazio onu pravu formu.

Da sada svi mečevi koji su odigrani na tvrdoj podlozi između ova dva tenisera bili su neizvjesni pa tako očekujemo i ovaj meč da bude neizvjestan do samog kraja ali ipak pobjedu Del Potra.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.