ATP Miami: Federer - Roddick najava meča

ATP Miami 2012 Live: Meč Rogera Federer i Andy Roddicka uživo možete pogledati ovdje od 2:00 sata posle ponoći.

Roger Federer svoje je mjesto u trećem kolu izborio preko Ryana Harrisona (6:2, 7:6).U trećem kolu po 24. put u svojoj karijeri "ukrstit" će rekete s Andyjem Roddickom. Amerikanac je, baš poput Federera, dvaput osvojio Miami, a u svom meču drugog kola pobijedio je Gillesa Müllera 6:3, 6:2.

Od 2001. godine naovamo nije postojala godina u kojoj se Federer i Roddick nisu susreli barem jednom. Do sada je takvih mečeva bilo 23, a Federer vodi 21-2. Prvi put su se sastali u Baselu prije 11 godina, a posljednji put prošle godine u - ponovno Baselu. U tom švicarskom gradu odigrali su četiri međusobna dvoboja. Roddick je svoje jedine dvije pobjede ostvario 2003. u Montrealu i 2008. baš u Miamiju. Godinu dana kasnije na istom mjestu slavio je Federer. Roddick se, inače, nalazi na 34. poziciji ATP ljestvice, što mu je najslabiji renking od 2001. godine.

Uoči novog okršaja sa starim znancem, Federer je po običaju oprezan: "Međusobni omjer meni nije previše važan kada igram protiv Andyja. Znam da ako ne budem igrao dobro, da neću pobijediti. Pritisak je tu. To je ono što Andy može stvoriti sa svojom igrom. Zato ga nikada ne doživljavam olako."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.