WTA Dubai: Ana Ivanović u četvrtfinalu

Ana Ivanović sjajnom igrom pobjedila Ruskinju Mariju Kirilenko sa 6:2, 7:6(4) i tako se plasirala u četvrtfinale turnira u Dubaiju.
Ana je u prva četiri gema dovela sebe u neprijatnu situaciju da spašava čak sedam brejk lopti, ali je to uspešno uradila i još uspela da osvoji dva gema na servis Ruskinje, pa je brzo povela sa 4:0, posle 25 minuta igre.

Probudila se onda Kirilenko tek toliko da veže dva gema, ali to nije sputalo Ivanovićevu ka osvajanju prvog seta - 6:2.

Drugi set je počeo kako je malo ko očekivao, teniserke su "brejkovale" pa je viđeno pet brejkova u isto toliko gemova, a jedan više je napravila Marija, koja je u šestom gemu prekinula seriju brejkova i povela sa 4:2.

Nije se dugo čekalo na novi brejk, pošto Ana nije bila spremna da tek tako odustane od drugog seta, već je sa dva vezana gema došla od izjednačenja, a onda i do taj-brejka, koji je protekao kao i veći deo seta.

Ana je osvojila prva tri poena, pa je uzvratila Kirilenko osvojivši naredna četiri, ali je onda Ivanovićeva vezala nova tri poena, od čega je poslednji bio pobedonosni - 7:4 u taj brejku.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.