WTA Doha: Azarenka i Stosur u finalu

U prvom meču u danu na WTA turniru u Dohi, slavila je australska tenisačica Samantha Stosur, koja je prečicom došla do finala. Naime, nakon osvojenog seta sa 6:3, Samanthi Stosur predala je Francuskinja Bartoli zbog ozljede lisnog mišića.

Stosur je imala dvije break šanse u prvom gemu drugog seta, no susret je prekinut nakon boli u mišiću zbog koje je Bartoli pozvala medicinsku pomoć, a nedugo potom i odustala od borbe za finale.

Francuskinja je na konferenciji za medije izjavila da je "bol osjećala još od četvrtfinalnog susreta sa Šafarovom i da je bila svjesna da u meč ne ulazi 100% spremna".

Stosur je osigurala šesti okršaj s Victorijom Azarenkom, koja ju je u svih pet dosadašnjih susreta pobijedila u dva seta. U posljednjem susretu koji se odigravao na WTA Championships finalnom turniru 2011., bilo je uvjerljivih 6:2, 6:2. Hoće li Australka uzeti barem set Bjeloruskinji, ostaje za vidjeti u nedjelju.

Azarenka je taj dvoboj zaslužila rutinskom pobjedom nad Poljakinjom Agnieszkom Radwanskom. Bilo je 6:2 i 6:4 u korist svjetskog broja jedan, tenisačice koja je prošle sezone upravo u ovom razdoblju razmišljala o odustanku od tenisa.

WTA Doha, polufinale: Victoria Azarenka (Bjelorusija, 1) - Agnieszka Radwanska (Poljska, 4) 6:2, 6:4, Samantha Stosur (Australija, 3) - Marion Bartoli (Francuska, 5) 6:3, predaja.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.