I Federer želi da upozna čovjeka o kome svi pričaju

Roger Federer i Andy Roddick planiraju odigrati egzibicioni meč u domu Knicksa Madison Square Gardenu. Ovom prilikom Federer, kao veliki ljubitelj NBA ,izrazio je želju da upozna čovjeka o kome svi pričaju novu zvijezdu Knicksa Jeremy Lina.

Prilikom promocije meča s Roddickom kojeg bi 5. svibnja Federer trebao odigrati u slavnoj njujorškoj dvorani, novinare je zanimalo je li Švicarac čuo priču o novoj NBA zvijezdi.

"Čuo sam tu sjajnu sportsku priču. Uistinu je nevjerojatno što mu se dogodilo. Zbog takvih stvari volimo sport i bavimo se sportom. Divno je čuti da je netko za koga donedavno nismo čuli uspio napraviti tako veliki iskorak u karijeri. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo upoznati ga ukoliko dođe na moj meč s Roddickom", izjavio je Federer, koji se sjetio i Basela, nogometnog kluba iz Švicarske koji je iznenađujuće pobijedio veliki Bayern u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Federer je preko svog Facebook-profila čestitao nogometašima Basela.
"Velika pobjeda nogometnog kluba iz mog rodnog grada. Presretan sam zbog toga i od srca im čestitam", napisao je Federer.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.