ATP Dubai: Tipsarević lako u drugo kolo

Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turinira u Dubaiu pobednom nad ruskim teniserom Igorom Kunjicinom sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Protivnik u narednom kolu mu je Flavijo Ćipola iz Italije, koji je bio bolji od hrvatskog tenisera Ivana Ljubičića. Ukoliko prođe u četvrtfinale, Tipsarević će se najverovatnije sastati sa Novakom Đokovićem.

Već na samom početku Tipsarević je došao do brejka. U drugom gemu Kunjicin je imao dve brejk lopte, ali je Janko uspeo da preokrene i dođe do 2:0. U nastavku su i jedan i drugi teniser lako došli do gema na svoj servis i do rezultata 4:2.

U sedmom gemu Janko je poveo sa 30:0 na servis protivnika, iskoristio drugu brjek loptu i došao do 5:2. Nakon nešto manje od pola sata igre Janko je imao tri set lopte, iskoristio prvu i poveo 1:0 u setovima.

Janko je dobro počeo i drugi set i ponovo došao do brejka. U naredna dva gema obojica su bili sigurni na svom servisu, Janko je ponovo mogao do brejka, ali je Rus smajnio na 3:2.

Tipsarević je nastavio sa dobrom igrom, uz polovičan procenat prvog servisa. Posle sat i šest minuta igre iskoristio je prvu, od dve meč lopte i bez probelma se plasirao u drugo kolo.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.