Ana Ivanović: "Uvek želite nešto što nemate"

Ana Ivanović, koja je u intervjuu „Galf news“ u Dubaiju govorila o svojim osobinama, statusu bivše kraljice svetskog tenisa i lekcijama naučenim iz poraza...

"Znate, trava je uvek zelenija na drugoj strani ograde. Uvek želite nešto što nemate. Tako je sa svima, pa i u mom slučaju", objasnila je Ana objašnjavajući to željom da se nekada zameni sa ljudima koji nisu popularni i koji drže svoj privatni život samo za sebe.

"Ne osećam se dobro pod reflektorima. Ja sam stidljiva osoba, ne volim da svi znaju šta radim u slobodno vreme, ali razumem i potrebu javnosti za takvim informacijama. Morate da nađete balans".

Šampionka Garosa iz 2008. svesna je da je sama daleko od savršenog, ali kaže da je shvatila u čemu je njen glavni problem.

"Previše analiziranja me često parališe. Pritom, tvrdoglava sam i odlučna. Jako sam emotivna, i desi se da lako zaplačem, pa zbog toga nekada imam uspone i padove. To ume da odmogne, a neki put i da pomogne".

Daleko je lakše napadati tron nego ga braniti, poručuje Ana.

"Definitivno je lakše. Jer, kad sam bila na vrhu osećala sam se kao da nosim metu za gađanje na leđima. Svi su želeli da me pobede i to je veliki izazov. Jednostavno, nisam ni bila spremna za sve što je nosilo prvo mesto".

Nada se Ana Ivanović da može ponovo da zablista u punom sjaju.

"Zaista se nadam da sam na pravom putu povratka u vrh. Bile su ovo dve teške godine za mene i uzimala sam stvari zdravo za gotovo. Shvatila sam da moram da cenim dobre trenutke, i da se nosim sa padovima na pravi način. Sve me to čini iskusnijom teniserkom", zaključuje Ivanović.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.