WILANDER: "VRIJEME JE DA ČILIĆ POSTANE MUŠKARCEM"

Mats Wilander u svojem je komentaru Čilićevog poraza protiv Ramireza-Hidalga, ne po prvi puta, ali eto i još jednom poslao jasnu poruku Marinu Čiliću i timu koji ga okruzuje.
Upitan, naime, o tome da li je iznenađen ovakvim raspletom Roland Garrosa za najboljeg hrvatskog tenisača, Wilander je prokomentirao:

Da moram da priznati da sam jako iznenađen u negativnom smislu.Jednostavno ne znam, nisam dovoljno upućen u to što se s tim dečkom događa. Od tenisača kojeg smo gotovo svi smatrali 'onim igračem', tenisačem koji će u bližoj perspektivi moći nauditi samom vrhu najboljih na svijetu, najvećim talentom uz Juana Martina del Potra, on u posljednjih godinu dana stalno 'vesla unatrag'. 

Mislim da je za njega krajnje vrijeme da postane muškarcem na terenu. Mora što prije jednostavno sazrijeti. Od prvog poena u ovakvim se mečevima mora znati nametnuti na terenu, mora biti agresivniji, kvalitetniji, mora naučiti preuzeti potpunu kontrolu nad protivnicima koji mu zasigurno nisu ravnopravni. I da, i više je nego očito da je nešto potrebno poduzeti i na aspektu tjelesne pripreme"
Malo je toga potrebno za dodati ovom svakako stručnom i preciznom mišljenu bivšeg prvog tenisača svijeta...

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.