Troicki, Murrey, Soderling , Simon osigurali plasman u osminufinala

Dan bez iznenađenja u Parizu .Troicki, Murey, Soderling , Simon osigurali su plasman u osminufinala Roland Garrisa.

Dosta velik razlog za zabrinutost dobili su navijači Andyja Murraya, a naravno, i Murray sam. Četvrtopostavljeni Škot slavio je vrlo lako, sa 6:2, 6:3 i 6:2 protiv Michaela Berrera, ali bitnija stvar od rezultata bila je ozljeda desnog gležnja pretrpljena u drugom setu, zbog koje se u ostatku meča teško kretao - što, kako možete i zaključiti po rezultatu, ljevoruki Nijemac nije baš znao iskoristiti.
Ipak, problem očito nije mali. "Ne znam hoću li biti 100 posto spreman. Ne znam ni hoću li moći igrati sljedeći meč, valjda hoću", opisao je Murray, koji će više znati nakon snimanja ozlijeđenog gležnja:"Izgurao sam gotovo puna dva seta u ovakvom stanju, preostaje mi samo čekati i vidjeti kako će se stvari nastaviti kretati, naravno, i napraviti sve što mogu da bude bolje. Sutra me čeka nešto lakši ritam, to je sve za što sam trenutno u stanju".
Uoči osmine finala protiv Viktora Troickog, koju bi trebao igrati u ponedjeljak, ovo ne zvuči baš obećavajuće za četvrtog nositelja. Troicki je svoj dio posla u subotu obavio bez sličnih poteškoća, sa 6:4, 3:6, 6:3 i 6:4 protiv Aleksandra Dolgopolova.
Robin Söderling se u posljednjem meču subote, nešto prije 20 sati, pobrinuo da ovaj dan prođe bez prave senzacije. Petopostavljeni Šveđanin, finalist posljednja dva izdanja pariškog Grand Slam turnira, probio se u osminu finala sa 6:1, 6:4 i 6:3 protiv argentinskog kvalifikanta Leonarda Mayera, a među posljednjih 16 čekat će ga Gilles Simon.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.