Roland Garros : Ljubičić u odličnoj formi

U trećem kolu Roland Garrosa Ivan Ljubičić je kući poslao 16. nositelja Fernanda Verdasca, treći put u karijeri u Parizu izborio osminu finala, a za drugo četvrtfinale nakon polufinala 2006. godine u kojem je izgubio od Nadala opet mu je s druge strane mreže prvi tenisač svijeta i danas peterostruki pobjednik Roland Garrosa Rafa.
I treći put uzastopce nakon što je njihov prvi međusobni dvoboj u Valenciji 2004. godine pripao Fernandu Verdascu Ivan Ljubičić je 27-godišnjeg Španjolca ostavio bez rješenja. Bivši polufinalist Roland Garrosa nakon Dubaija (6:7, 6:4, 7:6) prije šest i Šangaja (6:4, 7:6) prije dvije godine danas je slavio najlakše dosad: 16. nositelj od samog je početka bio na stražnjoj nozi i ni u jednom trenutku nije ozbiljnije zaprijetio „profesoru“ s druge strane mreže. Susret je na koncu trajao jedva preko dva sata i Ljubo nakon 3:0 protiv Somdeva Devvarmana u prvom i 3:0 protiv 24. nositelja Sama Querreyja u drugom kolu ponovno nije ispustio ni set.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.