Đoković : Niko nije nepobjedljiv

U nedjelju počinje drugi Grand Slam sezone. Mnogi očekuju (ili priželjkuju) finale iz snova, Rafael Nadal na Novaka Đokovića. Međutim, do toga će trebati prijeći mnoge neugodne prepreke.
Peterostruki pobjednik Roland Garrosa i branitelj naslova Nadal mudro je teret favorita prebacio na drugu stranu. Uostalom, Đoković ga je ove godine dobivao i na zemlji.
"Ove godine favorit je vjerojatno Đoković. Međutim, prošle godine ili prije tri godine, kad ste mi govorili 'ti si favorit', nisam se osjećao tako, jer kad stignete na turnir, svako kolo je teško", kaže Nadal. "U svakom meču, svakom izlasku na teren možete pobijediti ili izgubiti. To je dio ove igre. Zato je razmišljanje o osvajanju prije početka turnira previše arogantno."
Nadal u prvom kolu ide na Johna Isnera. Među eventualne protivnike u daljnjem tijeku turnira ubrajaju se Verdasco u osmini finala, Söderling u četvrtfinalu te Murray u polufinalu. Đokovića se nalazi u dijelu ždrijeba gdje su i GasquetBerdych i Federer.
Nezaustavljivi Đoković, koji ove godine ne zna za poraz i prijeti Nadalu da ga smijeni na broju jedan, kad je čuo Nadalove riječi, okrenuo je priču u suprotnom smjeru.
"Ja kažem da je on favorit. Ne osjećam se nepobjedivo. Nitko nije nepobjediv iako ja imam nevjerojatan niz koji još traje. Posljednja dva tjedna govorio sam da ne razmišljam o tom nizu ili kad će on završiti jer bi to značilo da razmišljam kad ću izgubiti."

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.