Nadal : Đoković je favorit na Roland Garossu

Španac, koji je pet puta u poslednjih šest godina trijumfovao u Parizu, je u nedelju izgubio od Đokovića sa 6:4, 6:4, i to četvrti put ove godine, a drugi zaredom na šljaci.Prvi reket svijeta Rafael Nadal priznao je da je Novak Đoković glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa, koji počinje 22. maja.
“Novak igra najbolje od svih u ovom trenutku. U poslednjih nekoliko meseci je na potpuno drugačijem nivou. Radi nevjerovatne stvari, igra sa velikim samopouzdanjem i on je veliki favorit”, rekao je Nadal.
Prethodnih sezona Nadal je imao ubjedljivo više pobjeda od Đokovića u međusobnim duelima, ali se situacija od starta 2011. godine potpuno preokrenula. 

Veliki šampioni nisu samo oni koji mogu da pobeđuju svake nedelje, već oni koji su u stanju da čekaju pravi momenat. Pobeđivao sam ga ranije, a sada on pobeđuje mene. Uvek postoje usponi i padovi tokom karijere”, rekao je Španac. 

Nadal je ove nedelje imao problema sa virusom, a sada ističe da mu je prioritet da se potpuno oporavi do starta takmičenja u glavnom gradu Francuske. 

Najvažnije je da u najboljem mogućem stanju stignem na sledeći turnir. Mnoge stvari još moram da popravim”, rekao je Nadal.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.