Andy Murrey: "Nisam zaboravio igrati tenis"

„Zadovoljan sam načinom na koji igram, s obzirom da sam bio u ’krizi’, kako su neki to nazivali".
"Bio sam u lošoj seriji, ni psihički se nisam bolje osećao, ali u poslednjih nekoliko godina bio sam u Top 4 i nisam preko noći zaboravio da igram tenis", izjavio je Mari posle meča koji je trajao više od tri časa i u kojem je servirao za trijumf.
"Bilo mi je potrebno samo da bolje krenem nekoliko mečeva i na tome ću raditi do Rolan Garosa. Treniraću četiri-pet dana da bih bio spremniji, sada osećam da ću biti svež i igrati svoj najbolji tenis, što je najvažnije. Mislim da mogu da osvojim Rolan Garos“, dodao je Škot, koji je u nedelju napunio 24 godine, ali mu je Novak pokvario rođendansko slavlje. 

Međutim, kada se slegnu utisci, Murrey će sigurno biti zadovoljan učešćem u Rimu jer je nanizao tri pobjede poslije duže vremena i napokon izašao iz loše forme u kojoj je bio od poraza u finalu Australijan opena takođe od Đokovića. 

Ipak, žal za prokockanom šansom ostaje, naročito za gemom u kojem je servirao za meč. 

„Jedan sam od najboljih u tenisu kada je reč o završavanju mečeva, naročito protiv vrhunskih igrača, ali odigrao sam loš gem i napravio dvije duple servis greške. To je prvi put da mi se tako nešto dešava i pobrinuću se da bude i poslednji. Bio je to dobar meč i imao sam šanse da pobjedim. On je igrao vrlo dobro u prvom setu, a ja kao da nisam bio tu. Poslije toga, naročito na kraju drugog i trećeg seta, mislim da smo igrali veoma dobar tenis“.

Nema komentara

Komentari predstavljaju lične stavove i mišljenja posjetitelja stranice, a nikako stav stranice, novinara i administratora....

Pokreće Blogger.